Om oss

Hvem er vi?

Vekst Revisjon AS er et mindre revisjonsselskap samlet i et kontorfellesskap. Vi holder til i moderne kontorer i Skullerud Park i Oslo – beliggende nær offentlig kommunikasjon.

Dette definerer oss
  • Kun en person å forholde deg tilSom kunde hos oss vil du få en oppdragsansvarlig registrert revisor som kjenner nettopp ditt selskap og din bransje godt og vil være ledelsens nærmeste samtalepartner. Vår organisasjon er flat, fleksibel og endrer seg raskt til nye situasjoner -en arbeidsform som innbyr til et personlig, konstruktivt og åpent samarbeid.
  • Kostnadseffektiv revisjonDet er vår målsetning å gi våre kunder et kostnadseffektivt og kvalitetsmessig korrekt beslutningsunderlag, og dermed skape merverdier og vekst.
  • Høy faglig kompetanseVåre medarbeidere er innovative, tilgjengelige og har bred erfaring innenfor revisjon og regnskap samt fra det private næringsliv som konsulent og som leder.
  • VerdigrunnlagTillitt, trygghet og troverdighet er en forutsetning for alle våre handlinger. Vi tror på nærhet i alt hva vi gjør - nærhet til deg som kunde, til våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere. Vi holder det vi lover - hver dag !
oslo-bakgrunn

Vekst Revisjon - Trygghet i kompetanse

Ring oss i dag 23 38 38 38
Send oss en epost revisor@vekst-revisjon.no
Besøk oss Olaf Helsets vei 6, 0694 Oslo