Karriere

Har du lyst på en karriere hos oss?

Vekst Revisjon er et solid selskap med lang og bred erfaring innen en rekke revisjons og regnskaps relaterte områder. Dersom du brenner for faget og ønsker å utvikle deg i et spennende og krevende miljø, er Vekst Revisjon noe for akkurat deg. Vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere som kan styrke vårt team, og vi ser etter både kandidater med faglig tynge og de som er nyutdannede.

Hva kan vi tilby?

Faglig utvikling – Utfordrende oppgaver

Uten dyktige og motiverte medarbeidere vil det ikke være mulig å nå selskapets mål knyttet til kvalitet og klientservice. Vi søker å legge forholdene best mulig til rette for å gi våre medarbeidere gode arbeidsforhold. Som medarbeider får du selvstendige og utfordrende oppgaver i en åpen og flat organisasjon der du får du ansvar for en egen kundegruppe der du også tar de mest interessante oppgavene. Den faglige utvikling skjer gjennom konkret arbeid og Revisorforeningens kurs og seminarer.

Fleksibilitet

Vi vet at du har et liv utenfor jobben og er innstilt på å gi deg den frihet og fleksibilitet du trenger for å trives. Med teknologiske løsninger har du fleksibiliteten til å jobbe hvor og når du vil. Et balansert liv der du kan veksle mellom full ytelse og avslapning.

Konkurransedyktige betingelser

Uten effektive medarbeidere som har evne og vilje til å bygge relasjoner vil det ikke være mulig å nå selskapets mål knyttet til lønnsomhet. I vår kompetansedrevne virksomhet er vi spesielt sårbare for personalendringer. Vi vet meget godt at den virkelige kapitalen sitter mellom ørene, går på to ben og kan når som helst gå ut døren. Som vår viktigste konkurransefaktor vil vi at du skal ha gode betingelser.

Vi trives!

Hos oss vil du få hyggelige kolleger som vil gjøre sitt beste for at du skal trives, og vi har en lett og uformell tone på jobben. Vi har et aktivt miljø og jevnlige sosiale arrangementer og holder til i moderne lokaler på Skullerud i Oslo rett ved et knutepunkt for offentlig kommunikasjon (T-bane, buss og taxi) rett ved porten til Østmarka.

Er du på jakt etter en spennende utfordring?

Kanskje du er en av de vi ser etter?

Ta kontakt med oss her for en uforpliktende samtale, så kan vi fortelle mer om hvilke spennende oppgaver og muligheter som venter deg hos oss i Vekst Revisjon

Ring oss i dag 23 38 38 38
Send oss en epost revisor@vekst-revisjon.no
Besøk oss Olaf Helsets vei 6, 0694 Oslo